Grafika - Dekor - Server - Digital print

Talán ezekkel a szavakkal lehet a legjobban leírni tevékenységi körünket.

Pontosabban azzal, hogy levesszük a válladról a terhet, melyet a reklámozásnak hívunk.
Ez az elsődleges célkitűzésünk.
Ezt folyamatos fejlesztésekkel érjük el, melynek egyik jótékony oldala, hogy minden dekorációs, vagy illusztrációs anyag egy helyen és
rövid idő alatt készül el. A másik pozitívuma, hogy így költséghatékonyak is vagyunk, hiszen egyszerre több anyag egy helyen van megrendelve. Költséghatékonyságunkat növeli, hogy 2011. áprilisában megvettük, elfoglaltuk és bázishellyé alakítottuk át Monoron Kossuth Lajus út 127. számú ingatlant, így saját alapanyagainkat nagy mennyiségben tudjuk tárolni ezzel nagyban csökkentettük árainkat, növeltük versenyképességünket.
Az új épületnek köszönhetően szert tettünk egy nagy bejárattal rendelkező dekoráló helységre is, így hideg időben, téli szezonban sem kell félretennünk, illetve lemondanod az autód dekorálásáról.
Mindezek mellett törekszünk arra, hogy a legjobb minőségben és a neked leginkább számító paraméterek alapján dolgozzunk.
Az együttműködés sikeresebbé tételén elindulva megalkottuk együttműködési illetve szerződési feltételeinket, melyet itt olvashatsz el.
Nem neked, hanem veled együtt dolgozunk, és együtt örülünk az üzleti sikereidnek!