Esküvői meghívók


A meghívók árán kívül nyomási díjat számítunk fel. Idézet és/vagy több oldalra történő nyomás megrendelésekor egyedi árat számolunk.
A meghívó ára tartalmazza a méretben hozzáillő fehér, vagy krémszínű egyszerű boríték árát. Egyedi boríték is választható, felár ellenében.
A meghívók nyomási ideje 16 nap.

Esküvői meghívók rendelési feltételei:

Ár:
A meghívók árán kívül nyomtatási díjat számítunk fel a megadott árlista alapján, szövegfájlként, átlagos mértű szöveg esetén. Idézet és/vagy több oldalra történő nyomás megrendelésekor egyedi árat számolunk. A meghívó ára tartalmazza a méretben hozzáillő fehér, vagy krémszínű, egyszerű boríték árát. Egyedi boríték is rendelhető felár ellenében. 5000 Ft egyszeri díjként grafikai szerkesztést számolunk fel mennyiségtől függetlenül.

Színek:
Csak a nyomtatás színe választható, a meghívó színein változtatni nem tudunk.

Mennyiség:
Esküvői meghívóból minimálisan rendelhető mennyiség 30db, a vacsora meghívóból, ültető kártyából (szabvány szöveggel), borítékból tetszőleges.

Megrendelő:
Kérjük szöveges textfájlként leadni, vagy ha ez nem lehetséges nyomtatott betűkkel olvashatóan leírni, a nagy- és kisbetűket jól láthatóan megkülönbözetetni.

Megrendelő személy:
Aláírásával megerősíti a megrendelésben megadott adatok helyességét, valamint a teljes vételár 50%-át kifizeti a nyomási munka megkezdése előtt, ezzel rögzítve a megrendelést.

Határidők, egyéb költségek:
Az elkészített meghívókat összeragasztva, a grafikai terv elfogadását követően számított 16. munkanapon lehet átvenni. A rövidebb határidős (12 nap) elkészítés felára 30%.

A fenti feltételek betartása elengedhetetlen, hogy az esküvői meghívó a legjobb minőségben készűljön el!